דנית קן-דרור
  • חזרה לדף הבית
  • בלוג
  • בריאות
  • מתכונים
  • חוויות
  • חזרה לדף הבית
  • בלוג
  • בריאות
  • מתכונים
  • חוויות

חביתה עתירת חלבונים

24 בינואר 2018 15:11 אין תגובות דנית

סיפרתי על המתכון הזה לחברה! 

הסתבר שהיא לא נרגעה ממנו והפיצה אותו לחברותיה, שגם הן התלהבו מאד. 

אז טוב, הבנתי שיש לי פה משהו ושלא יפה שאני שומרת אותו לעצמי…

שמעתי על המתכון ממטופל שקרא לזה לחם טונה… אבל אין פה טיפת פחמימה. 

רכיבים:

קופסת טונה (עדיף במים, אפשר גם בשמן)

2 כפות גדושות גבינת ריקוטה מלוחה 5% של גד (אפשר גם לא מלוחה ואז להמליח לפי הטעם)

ביצה

מה עושים: 

מערבבים את כל המרכיבים ביחד וטורפים היטב, עד שנוצרת עיסה אחידה. 

אם יש לכם בבית טוסטר לחיצה, מורחים את העיסה על נייר אפיה ומכניסים לטוסטר למשך 10-15 דקות (חשוב לבדוק כל כמה דקות שלא נשרף). בביתי אין טוסטר כזה ולכן הכנתי את התערובת כמו שמכינים חביתה, על מחבת, עם כפית שמן זית ועל אש נמוכה. 

מכיל כ 40 גרם חלבון (תלוי כמה ריקוטה שמים בתערובת) – לכן כדאי לחלק ל- 2 מנות.

אפשר לאכול בבית וגם לקחת אתכם. 

בתיאבון!

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

פוסטים אחרונים
  • סקי כמשל לאכילה
  • למי אתם משווים את עצמכם?
  • שלושת המכשילים
  • הכוח של האוכל
  • בלי חרטות!
קטגוריות
  • בריאות
  • חוויות
  • כללי
  • מתכונים
  • ספורט
תגובות אחרונות
    ארכיונים
    • מרץ 2019
    • ינואר 2019
    • דצמבר 2018
    • אוקטובר 2018
    • אוגוסט 2018
    • יולי 2018
    • יוני 2018
    • אפריל 2018
    • מרץ 2018
    • פברואר 2018
    • ינואר 2018
    • דצמבר 2017
    כל הזכויות שמורות לדנית קן דרור © 2018
    עיצוב והקמה: Visuali
    גלילה לראש העמוד